Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

Aktualno

news_image  

Dnevi hamburgerjev v Guliverju!

Prihajajo dnevi hamburgerjev! Od 9. maja dalje v Guliverju različni hamburgerji v treh velikostih! Za vsakega nekaj! Vabljeni v Guliverja!
 

Posebni decembrski meniji za zaključene skupine!

Bliža se december, čas ko se ozremo nazaj za dosežki iztekajočega se leta, čas da se zahvalimo svojim sodelovcem, prijateljem, poslovnim partnerjem... za uspešno in korektno sodelovanje. Naredite to na poseben kulinaričen način! V restavraciji in pizzeriji Guliver ter restavraciji hotela AquaRoma, Rimske Toplice, smo za vas pripravili posebne slavnostne decembrske menije, s katerimi boste pokazali vsem koliko vam pomenijo... Rezervacije že sprejemamo na 051/432-512! Lep in vesel ter kulinarično doživet december vam želi ekipa hotela AquaRoma ter restavracije in pizzerije Guliver.
news_image  

Dnevi mehiške kuhinje v Guliverju!

Od 15. novembra dalje, v restavraciji in pizzeriji Guliver, sedaj že tradicionalni dnevi mehiške hrane! Začinite si hladne dni z odličnim izborom malo drugačne hrane.... Vabljeni v Guliverja!
news_image  

Dnevi KOLIN v Guliverju!

Prihaja čas kolin, praznik podeželja! Pri nas tradicija nekaj velja, zato smo v restavraciji in pizzeriji Guliver za Vas pripravili dneve izvrstnih domačih kolin! Slastno krvavico ali pečenico s kislim zeljem in ajdovimi žganci boste lahko poskusili od 25. oktobra dalje! Vabljeni na kulinarični praznik v restavrcijo in v pizzerijo Guliver, Dol pri Hrastniku!