Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

Aktualno

news_image  

RIMSKE so FEjST!

Vsi v AquaRomo! Še malo in super glasbeni vikend bo tu! 6., 7. in 8. junij si rezervirajte, kajti v Rimskih Toplicah se bo rajalo do jutra! "Rimske (so) Fe(j)st" ...petek - ROCK večer & SanDiEgo (predskupina - Divje rože) ...sobota - golažijada z veselico - ans. KOLOVRAT ...nedelja - vrhunec s Tanjo ŽAGAR + degustacije domačega piva + specialitete z odprtega žara + otvoritev bazena + animacije + prihod in igre z maskotami + čarovnik + napihljiva igrala + baloni ...še več kot zabava za vse generacije... Vabljeni v AquaRomo, vabljeni v Rimske Toplice!
news_image  

Dnevi hamburgerjev v Guliverju!

Prihajajo dnevi hamburgerjev! Od 9. maja dalje v Guliverju različni hamburgerji v treh velikostih! Za vsakega nekaj! Vabljeni v Guliverja!
 

Posebni decembrski meniji za zaključene skupine!

Bliža se december, čas ko se ozremo nazaj za dosežki iztekajočega se leta, čas da se zahvalimo svojim sodelovcem, prijateljem, poslovnim partnerjem... za uspešno in korektno sodelovanje. Naredite to na poseben kulinaričen način! V restavraciji in pizzeriji Guliver ter restavraciji hotela AquaRoma, Rimske Toplice, smo za vas pripravili posebne slavnostne decembrske menije, s katerimi boste pokazali vsem koliko vam pomenijo... Rezervacije že sprejemamo na 051/432-512! Lep in vesel ter kulinarično doživet december vam želi ekipa hotela AquaRoma ter restavracije in pizzerije Guliver.
news_image  

Dnevi mehiške kuhinje v Guliverju!

Od 15. novembra dalje, v restavraciji in pizzeriji Guliver, sedaj že tradicionalni dnevi mehiške hrane! Začinite si hladne dni z odličnim izborom malo drugačne hrane.... Vabljeni v Guliverja!