Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

Aktualno

news_image  

Dnevi ribjih jedi!

Ob dnevu žena vas bomo v Guliverju razvajali z ribjimi jedmi! Za še prijetnejše vzdušje bo v petek in soboto poskrbela skupina Simpatizeri... Vabljeni na dneve ribjih jedi! Za več informacij pokličite na (03) 56 49 170! Restavracija in pizzerija Guliver Vas pričakuje!
news_image  

15 let GULIVERJA!

...restavracija in pizzerija Guliver letos praznuje 15 let! Za naš praznik želimo deliti veselje tudi z Vami! V decembrskem duhu bomo v petek 12.12. pripravili veliko zabavo! Vabimo vas na našo "rojstno-dnevno" zabavo z ans. Fantje izpod Lisce ter DJ glasbo! Pripravili bomo brezplačno kuhano vino, brezplačno pivo,... Povrhu vsega bomo razveselili tudi otroke z donacijo 15% vikend dobička za Društvo prijateljev mladine Hrastnik - za letovanje na morju otrok, kateri si tega ne morejo privoščiti! Vabljeni v petek 12.12. v restavracijo in pizzerijo Guliver, Brdce 62, Dol pri Hrastniku.
news_image  

Tradicionalno MARTINOVANJE v AquaRomi!

Vabljeni na tradicionalno Martinovanje z restavracijo AquaRoma! V soboto 8. novembra smo že polno zasedeni, zato bomo letos kulinarično razvajanje ponovili 15. novembra! V AquaRomi bomo pripravili poseben martinov meni, dogajanje 15.11. pa bodo popestrili Navihani muzikanti s šaljivim krstom vina! Zabave, dobre hrane in pijače ne bo manjkalo! Število miz je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo ter pokličite 03/57-36-850! Zagotovite si svoje mesto!
 

!!!OBVESTILO!!!

Obveščamo vas, da imamo pogoste težave s telefonsko linijo, zato vas prosimo, da v primeru zasedenosti linije pokličete na mobitel številko: 051-666-645. Hvala za razumevanje!