Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

Aktualno

news_image  

Dnevi dalmatinske kuhinje v Guliverju ob dnevu žena

Vabljeni na dobrote dalmatinske kuhinje! V restavraciji in pizzeriji Guliver bo dišalo po morju! Naši mojstri kulinarike bodo za Vas pripravljali sveže ribe, školjke, hobotnice, lignje in še kaj... Posebna glasbena popestritev bo ob 19. uri; v petek 11.3. nastop klape "Jadranski maestrali" ter v soboto 12.3, ter v soboto grupe "Simpatizeri"! Jedi dalmatinske kuhinje pa boste lahko poizkušali cel vikend. Vabljeni v našo družbo, okusno bo!
news_image  

Dnevi palačink - od 19. februarja v Guliverju!

Sladka razvajanja se nadaljujejo v Guliverju tudi po dnevu zaljubljencev! Prihajajo tradicionalni dnevi palačink! S petkom, 19.2. v Guliverju več kot 20 različnih okusov najbolj priljubljene sladice. Tokrat boste lahko vse okuse dobili v navadnem, čokoladnem, brezglutenskem ali brez-jajčnem testu! Vabljeni v Guliverja!
news_image  

Valentinovo v Guliverju!

Bliža se najbolj romantični mesec v letu! V petek 12. in soboto 13. februarja v restavraciji in pizzeriji Guliver za vas pripravljamo prav posebno romantično presenečenje. Kuharski mojstri bodo poskrbeli za kulinarično razvajanje z izvrstnim romantičnim menijem. Za romantično glasbeno spremljavo v živo bosta poskrbela odlična izvajalca iz dua Vedrine... Več informacij na tel. 03/56-49-170...
news_image  

Dnevi hamburgerjev v Guliverju!

Ponovno so tu! Samo na vašo željo se vračajo prav posebni hamburgerji v restavracijo in pizzerijo Guliver! Med drugimi lahko tudi letos preizkusite naš skrivnostni dimljeni hamburger! Od 13. marca dalje samo v restavraciji in pizzeriji Guliver! Vabljeni!