Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

Aktualno

news_image  

KOLEKTIVNI DOPUST 2016! 25.7.-4.8.2015!

Restavracija in pizzerija GULIVER je zaradi kolektivnega dopusta ZAPRTA od 25.7. do 4.8.! Ponovno Vas v svojo družbo vabimo v petek 5.8. ob 12. uri!!! Do takrat pa vabljeni v našo restavracijo AquaRoma, v Rimskih Toplicah...
news_image  

Dnevi "Balkanske kuhinje in odprtega žara" v Guliverju!

Že kaj pogrešate posebno ponudbo v Guliverju? ...so Vam lignji teknili? Prihajajo Tradicionalni DNEVI BALKANSKE KUHINJE IN ODPRTEGA ŽARA v restavraciji Guliver! Mmmmm; in spet bo dišalo omamno... Samo od 16. do 19. junija; ne zamudite! Vabljeni na Brdce, v Guliverja na naš odprti balkanski žar žur!
news_image  

Dnevi jedi iz belušev! Od 1. aprila dalje!

Restavracija in pizzerija Guliver pripravlja dneve belušev. Za vse ljubitelje zdrave prehrane bodo od 1. aprila kuharski mojstri pripravljali različne specialitete iz belušev. Vabljeni v restavracijo in pizzerijo Guliver, Dol pri Hrastniku, kjer vas odlični kuharji in prijazni natakarji že pričakujejo!
news_image  

Dnevi dalmatinske kuhinje v Guliverju ob dnevu žena

Vabljeni na dobrote dalmatinske kuhinje! V restavraciji in pizzeriji Guliver bo dišalo po morju! Naši mojstri kulinarike bodo za Vas pripravljali sveže ribe, školjke, hobotnice, lignje in še kaj... Posebna glasbena popestritev bo ob 19. uri; v petek 11.3. nastop klape "Jadranski maestrali" ter v soboto 12.3, ter v soboto grupe "Simpatizeri"! Jedi dalmatinske kuhinje pa boste lahko poizkušali cel vikend. Vabljeni v našo družbo, okusno bo!