Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

Aktualno

news_image  

Valentinovo v Guliverju!

Na romantični Valentinov petek bo v Guliverju božansko! Sladki Valentinov meni zanj in zanjo ter Janja Brlec s citro!!! Ne zamudite ter rezervirajte svojo mizo še danes! Pokličite na 03/56-49-170!
news_image  

ZAPOSLIMO!

12.1.2017 V podjetju AGM Nemec zaposlimo kuharja in picopeka z izkušnjami! Iščemo tebe? Piši, pokliči ali se oglasi pri nas! Če pa nisi pravi - deli objavo; ker Nekdo komaj čaka na priložnost, pomagaj mu! Več info na: restavracija@aquaroma.si info@k5.si guliver@agm-nemec.si oz. pokliči na: 051/432-512
news_image  

Srečno 2017!

Sprejmite vsak dan v novem letu kot dar, prisluhnite prijazni besedi in se z nasmehom predajte tokovom življenja! Najlepše se vam zahvaljujemo za zaupanje, ter vam želimo lep praznični december in vse lepo in vse dobro v letu 2017. kolektiv AGM Nemec d.o.o. - Ekipa Restavracije in pizzerije GULIVER!
news_image  

Praznični december v Guliverju

Vabimo Vas da si polepšate december v naši družbi! Vabljeni v restavracijo in pizzerijo Guliver, kjer se lahko posladkate tudi z domačimi slaščicami! Za rezervacijo mize ali prostora pokličite na 03/56-49-170, ter preverite proste termine!